Svenska Fynd

Algemene voorwaarden

Zweedse vintage meubelen en accessoires

Annuleren:

Annuleren is mogelijk volgens de geldende algemene richtlijnen. Je kunt niet van alle producten endiensten af zien. Producten /-diensten waarvoor het herroepingsrecht niet geldt: – Maatwerk/persoonlijkproduct. In de wet “koop op afstand” staat beschreven dat de consument een wettelijke bedenktijd heeft vanveertien werkdagen na het aanschaffen van een product. Binnen deze periode mag het product zonder opgave van reden worden teruggestuurd. Op deze wet gelden een aantal uitzonderingen waaronderop maat gemaakte producten. Op de website van de consumentenbond kunt u dit nalezen.

Aanvullend:

  • Annuleren van uw bestelling kan niet, als het product op uw specifieke wensen is aangepast.
  • Speciaal voor u bestelde producten kunnen niet retour.

Retour zenden:

Wanneer de klant zich herroept op het recht van retour, heeft hij recht op het volledige terugbetalingvan het aankoopbedrag. Onder volledige terugbetaling vallen ook de bezorgkosten, administratiekostene.d. die de klant bij bestelling heeft betaald. Echter, de klant dient zelf de directe kosten van het terugzenden te betalen. Hij of zij moet dus zelf de verzendkosten betalen van het retourpakket, en ook de verzending zelf regelen.

Aansprakelijkheid:

Natuurlijk hebben oude meubels gebruikerssporen. Die sporen geven het een uniek karakter. Svenska Fynd zal waar mogelijk aangeven wanneer noemenswaardige mankementen voorkomen. In alle gevallen is Svenska Fynd niet verantwoordelijk voor onduidelijke mankementen; zoals instabiele verbindingen deuken, krassen of normale slijtage. Houdt er rekening mee dat hout altijd zal blijven werken, vooral bij schommelingen tussen koude en warme, en droge en vochtige omgevingen. Voor eventuele toekomstige werkingen is Svenska Fynd niet verantwoordelijk. Wanneer wij actieve houtwormschade opmerken, behandelen wij de meubels met een bestrijdingsmiddel, echter houtwormvrije garantie kunnen wij niet geven. Afwijkingen aan het geleverde betreffende: kleur, slijtvastheid, structuur e.d. welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op schadevergoeding beperken of uitsluiten. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de geur van een meubelstuk of de materialen van een meubel, gezien dit praktisch onmogelijk is. Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervalt de aansprakelijkheid. Klachten op producten dienen direct na ontvangst te worden gemeld.